Integraties

Webshop koppelingen

Uw webshop bestellingen worden automatisch ingeladen door plug & play koppelingen met alle gangbare webshop systemen. Ook als uw webshop systeem hier niet tussen staat, kunnen wij u van dienst zijn.

Is uw webshop volledig op maat gemaakt? Ook dan is het mogelijk om automatisch bestellingen door te zetten naar ons. Wij kunnen in dat geval een maatwerk integratie maken of de website maker kan gebruik maken van onze eenvoudige Restful API.

Maatwerk integratie: REST API

U kunt onze verzendtool ook eenvoudig koppelen aan uw eigen systemen via onze eenvoudige REST API. Naast het doorzetten van bestellingen of het ophalen zending gegevens kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide bezorgopties.

code
Direct aan de slag

Heeft u al een account op onze verzendtool? Dan kunt direct aan de slag met onze REST API en dedocumentatie.

help_outline
Hulp nodig of uitbesteden?

Onze developers helpen u graag met uw implementatie. Ook is het mogelijk dat wij een volledige maatwerk koppeling bouwen.

Plug & Play webshop koppelingen

Pakketdienst QLS heeft Plug & Play koppelingen ontwikkeld met de meest gangbare en populaire webshop systemen, zo komen uw bestellingen altijd op tijd binnen bij ons en worden statussen automatisch gewijzigd in uw webshop. U kunt gratis gebruik maken van de Plug & Play webshop koppelingen. Daarnaast rekenen wij geen opstartkosten voor het inrichten van koppelingen.Beschikbare webshop koppelingen:

✓ Afosto
✓ Amazon
✓ bol.com Plaza
✓ CCV Shop
✓ CS-Cart
✓ Exact Online Handel
✓ Lightspeed (voorheen SEOshop)
✓ Magento 1 en 2
✓ Mijnwebwinkel
✓ Plenty Markets
✓ Prestashop
✓ Shopify
✓ Woocommerce