100.000ste verzendlabel Mijn Pakketdienst QLS

Posted on Posted in Geen categorie

Afgelopen vrijdag 14:48 uur was het zo ver. Toen werd door een medewerker van ons de 100.000ste verzendlabel aangemaakt in ons eigen verzendplatform Mijn Pakketdienst QLS.

Ons verzendplatform, gebouwd aan de hand van ons idee en de feedback van onze gebruikers (waarvoor dank) wordt tot op de dag van vandaag steeds verder uitgebreid waardoor het verzenden van (brievenbus) pakketten nog makkelijker wordt. Mocht je nog toffe ideeën hebben of je feedback kenbaar willen maken, dan kan dat door een e-mail te sturen naar it+feedback@pakketdienstqls.nl.

Een klein overzicht van de wijzigingen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden:
– Afhaalopdrachten laten uitvoeren op een specifieke datum
– Lightspeed (voorheen SEOshop) integratie inclusief service punt ondersteuning
– DHL For You en Europlus opties toegevoegd
– Meer informatie over verzendmethodes en mogelijke gewichten weergeven tijdens het aanmaken van een verzendlabel
– Verbeterde opvolging van Deutsche Post (bus)pakjes.

Maak jij nog geen gebruik van Mijn Pakketdienst QLS?
Al onze klanten kunnen gebruik maken van ons eigen verzendplatform. Mocht je de afgelopen maanden geen gegevens hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice: info@pakketdienstqls.nl dan kunnen we je alsnog voorzien van deze gegevens. Als je de gegevens hebt, kan je direct aan de slag met het aanmaken van je verzendlabels.

Heb je een Afosto, Bol.com Plaza, CS Cart, Lightspeed (voorheen SEOshop), Magento, Prestashop of WooCommerce webshop?
Goed nieuws! Voor al deze webshop systemen is er al een koppeling beschikbaar. Je kan dit gemakkelijk zelf doen, zonder technische kennis. Zie voor de handleidingen de kennisbank (https://mijn.pakketdienstqls.nl/knowledgebase). Mocht je er onverhoopt niet uitkomen, helpen we je graag verder.

Ook is het mogelijk een maatwerk integratie te maken met onze API. Hierdoor kunnen alle type verzendlabels via één koppeling gemaakt worden.

Kan ik in de toekomst ook nog gebruik maken van Intraship, Selektlabel en Shipping Manager?
Nee, onze partners gaan op korte termijn, systemen uitfaseren en accounts afsluiten. Ook was het voorheen erg omslachtig om verschillende verzendlabels aan te maken. Met de komt van ons eigen verzendplatform kan dit allemaal uit één en dezelfde omgeving (en koppeling) worden gedaan. Daarnaast is het binnen ons eigen verzendplatform eenvoudiger om pakketten te volgen.